Puneți toate cele trei perspective într -un blender și aveți un bun lucru@de lucru, bine+coloana de sfaturi despre carieră.

Puneți toate cele trei perspective într -un blender și aveți un bun lucru@de lucru, bine+coloana de sfaturi despre carieră.

Și în multe cazuri, aceste adunări vin alături de ceea ce se poate simți ca un flux fără sfârșit de băuturi alcoolice pentru oamenii încântați de a fi împreună și de a bea după carantină. După mai mult de un an de sărbători ratate, reîntâlnirea cu cei dragi – fie pentru o nuntă, ziua de naștere sau doar împărtășirea spațiului împreună – este cu siguranță o cauză pentru a pop.

Acestea fiind spuse, adaptarea la setările sociale și la normele lor după o izolare extinsă poate provoca anxietate pentru unii, mai ales atunci când este implicat alcool, spune Adia Gooden, doctorat, un psiholog clinic autorizat cu sediul în Chicago. „Cred că alcoolul este deosebit de sensibil, deoarece este una dintre puținele zone în care este acceptată presiunea de la egal la egal, spune dr. Gooden. Există multă presiune de la egal la egal care se poate întâmpla în jurul consumului de alcool într -un mod care nu este același lucru pentru o mulțime de alte comportamente și lucruri pe care le consumăm. ”

Există o mulțime de presiuni de la egal la egal consumul de alcool într -un mod care nu este același pentru multe alte comportamente și lucruri pe care le consumăm. ” —Adia Gooden, doctorat, psiholog clinic autorizat

Mai mult, spune dr. Gooden, viața și obiceiurile noastre pre-pandemice nu ar trebui tratate ca o capsulă de timp, ceea ce înseamnă că mulți oameni pot avea pur și simplu preferințe diferite acum decât acum decât ei obișnuiau să. De exemplu, mulți oameni și-au reevaluat relația cu modelele lor de băut în timpul blocării, iar aducerea de noi obiceiuri în setări vechi sau dinamici de grup se poate simți dificilă să se adreseze și să navigheze. S -ar putea să fi existat norme vechi pe care le -ați băut mult sau ați fost dispus să cumpărați runde ”, spune ea, adăugând că, dacă aveți o relație diferită cu alcoolul și consumul social după carantină, comunicând și exprimând că pentru alții poate fi altora dificil.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

Lansare după lansare, Dyson continuă să lanseze produse care ne opresc în piesele noastre. Vacuumurile mărcii sunt puternice fără a fi voluminoase. Instrumentele sale de calitate a aerului interior rezolvă atât de multe probleme simultan. Și instrumentele sale de păr sunt de fapt concepute având în vedere sănătatea părului tău. Dar toate produsele Dyson vă vor costa un bănuț destul de mult – decât dacă le veți primi la vânzare. Și în timp ce Dyson nu are de obicei vânzări, puteți economisi timp mare pentru următoarele articole în timpul evenimentului Dyson Cyber ​​Monday.

Pentru mai multe oferte de luni Cyber ​​Monday, consultați hub-ul nostru de vânzări curat și Cumpărați toate reducerile majore în acest sezon de sărbători.

Cele mai bune oferte Cyber ​​Monday de la Dyson

Dyson V8 Absolute – 400,00 USD

Inițial 450 USD, acum 400 USD

Acest Dyson VAC vine cu Două capete de perie. Un cap de curățare cu role moi pentru podele dure și un cap de curățare motorizat pentru a îndepărta murdăria din covoare. Are două moduri de putere, vine cu o mână de alte atașamente, se poate transforma rapid într-un dispozitiv de mână și poate dura până la 40 de minute la o singură încărcare.

Cumpărați acum Dyson Pure Humidify + Cool (negru /Nichel) – 700,00 USD

inițial 820 USD, acum 700 USD

Acest produs găzduiește un purificator de aer, fan și umidificator, toate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aveți o grămadă de mașini voluminoase în jurul dvs. Cameră pentru o calitate optimă a aerului. În plus, este incredibil de elegant, așa că nu vă va deranja să -l ieșiți în spațiul dvs.

Magazin acum Dyson V8 Animal – 350,00 USD

Inițial 400 USD, acum 350 USD

Acest VAC este proiectat pentru oameni cu animale de companie. Are un cap de perie motorizat care se adâncește în covoare pentru a îndepărta mai multe murdărie și resturi, în timp ce lucrează perfect la podelele dure. Are două moduri de putere, vine cu o mână de atașamente, se poate transforma rapid într-un dispozitiv de mână și poate dura până la 40 de minute la o singură încărcare.

Cumpărați acum Dyson Outnsped-700,00 USD

inițial 800 USD, acum 700 $

Dacă aveți un spațiu mai mare pentru a vid, mult părul pentru animale de companie sau pur și simplu urați -vă să vă goliți vidul frecvent (sau toate cele de mai sus), dimensiunea este pentru dvs. Are o coș de dimensiune completă, concepută pentru curățarea cu casă completă. Are trei moduri de putere, vine cu o mână de atașamente, se poate transforma rapid într-un dispozitiv de mână și poate dura până la 120 de minute la o singură încărcare.

Cumpărați acum Dyson Cyclone V10 Absolut-500,00 USD

Inițial 550 USD, acum 500 USD

Acest vid are 14 cicloni care generează forțe de peste 79.000 g pentru a arunca particule microscopice precum polenul și bacteriile în coș pentru a -ți face mai curățat casa. Are trei moduri de putere, vine cu o mână de atașamente, se poate transforma rapid într-un dispozitiv de mână și poate dura până la 60 de minute la o singură încărcare.

Cumpărați acum

Oh HI! Arăți ca cineva care iubește antrenamentele gratuite, reduceri pentru mărci de wellness de ultimă oră și exclusiv bine+conținut bun. Înscrieți -vă pentru Well+, comunitatea noastră online de wellness insideri și deblocați recompensele instantaneu.

Introduceți adresa de e -mail Etichete: Tehnologie de acasă, vânzări + oferte, bine + magazin bun Redactorii noștri selectează în mod independent aceste produse. Efectuarea unei achiziții prin legăturile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

1 februarie marchează Anul Nou Lunar, iar timp de peste două săptămâni, oamenii de pe glob vor suna în anul tigrului în stil. Ne luăm acest timp pentru a sărbători și, de asemenea, apreciem: există multe modalități de a sprijini comunitatea chineză și chineză-americană, iar una dintre aceste modalități este de a consulta comercianții deținute de chinezi și de a descoperi ceva nou. În față sunt șapte mărci de frumusețe deținute de chinezi pe care le-am încercat și testate-îngrijirea pielii care funcționează, instrumente de sculptură care te vor face să te simți ca și cum ai primit doar un facial și multe altele.

în aceste zile, Gua Sha Tools Și ritualurile medicinei tradiționale chineze (TCM) pot fi găsite în aproape fiecare magazin de frumusețe și wellness. Totuși, acestea nu sunt tendințe-multe rutine și practici vândute în magazinele cu cutii mari se bazează pe secole de practici medicale care implică erbologie, acupunctură, nutriție și botanică. Cel mai bun pariu pentru integrarea acestor metode de vârstă în propriul regim este prin cumpărarea de mărci deținute de chinezi (cum ar fi cele enumerate mai jos), care își integrează istoria într-un mod autentic. Experți în toate lucrurile TCM, drenaj limfatic și multe altele. Cumpărați -le pentru Anul Nou Lunar – și dincolo.

Povești conexe Dacă există un element de meniu care devine un must-have pe măsură ce zilele cresc mai mult timp și temperaturile cresc, este cu siguranță carne la grătar. Indiferent dacă vine sub forma de friptură de somon, un burger (sau un burger veggie) sau un hot dog, vara este sinonimă cu gătitul în aer liber și proteine ​​sandwich între chifle. Și în timp ce grătarul este cu siguranță o metodă de gătit sănătoasă, abordarea doar pe carnea carbonizată nu este neapărat excelentă pentru menținerea unui microbiom intestinal bine echilibrat.

Din fericire, există câteva ajustări ușoare pe care le puteți face în meniul dvs. de carne de carne-alt-alt la grătar, care poate duce la o masă care vă va spori (și chiar calmează) sistemul digestiv. De la toppinguri murate și condimente bogate în probiotice până la mixuri pline de fibre pentru burgeri, câini și alte forme de proteine ​​la grătar, nu este dificil să oferiți meniului dvs. de gătit de vară o strălucire prietenoasă cu intestinul. Am discutat cu câteva RD-uri pentru a ajuta la determinarea modului de a actualiza proteina la grătar pentru a fi mai bine pentru sistemul dvs. digestiv.

Cum să faceți un burger sau un hot dog, potrivit dieteticienilor

1. Adăugați legumele ca un topping sau ca un amestec la burgerul dvs. Dieteticianul înregistrat Krista Linares, RDN. „Aceasta include ceapă feliată, roșii, salată, ardei gras sau felii de avocado.”

Povești conexe Un antrenament cu geantă grea este un antrenament inspirat de box sau kickboxing, realizat cu o geantă de perforare, explică Kyle Shneider, vicepreședinte de produs și programare la Title Boxing Club și Master Trainer la Boxunion. Antrenamentul constă în aruncarea pumni și lovituri pe geantă, spune el. De asemenea, puteți amesteca în calistenici, HIIT și mișcări de forță.

antrenamentele cu geantă grea vin cu o serie de beneficii. Shneider explică că acest tip de antrenament este un antrenament total al corpului, deoarece un pumn sau o lovitură adecvată implică întregul corp și este cardio și forța amestecată într -unul, astfel încât să spargi o transpirație ucigașă. El adaugă că vă ajută să eliberați stresul, să vă îmbunătățiți claritatea mentală și vă oferă un sentiment de catarsă. Nu este nimic de genul să-ți lași mâinile să zboare și să simți că pareri tonerin pumnii tăi se conectează pe geantă, explică el.

Când începeți doar în orice, vă recomand întotdeauna să coborâți bara pentru a construi un obicei de lungă durată, Shneider spune. Începeți cu o dată pe săptămână, apoi construiți până la patru ori pe săptămână de acolo. Cu toate acestea, dacă îți place primul tău antrenament cu geantă grea, nu există niciun motiv pentru care nu poți sări direct în el de trei până la patru ori pe săptămână, spune el.

Mulți dintre noi nu vom face acest lucru În momentul de față, lucrăm acasă. Având în vedere acest lucru, Shneider spune că puteți achiziționa o geantă grea pentru casa dvs., iar prețurile variază de la aproximativ 100 la 1.000 USD. Boxunion oferă o geantă grea de acasă (250 USD) împreună cu o pungă premium care costă puțin mai mult. Alte opțiuni: Bag de perforare Everlast Powercore (260 USD) și Century Wavemaster (180 USD).

Povești conexe La fel cum apa de gură poate funcționa fără această senzație de arsură, mușchii care se agită în timpul antrenamentelor de forță nu este un prereq pentru a fi mai puternici. Tehnic, brațele sau picioarele simțindu-se ca Jell-O este un semn de epuizare, dar asta nu se corelează direct cu creșterea masei musculare sau cu creșterea maximă a maximului. Într -adevăr, acest sentiment de a -și putea fi un indicator că nu vă acordați suficient timp pentru a vă recupera în mod adecvat între runde. Când te simți cu adevărat obosit repede și te împingi cu adevărat și te simți îngrozitor, este faptul că nu ai dat sistemului tău neuromuscular suficient de bine, explică Heather Milton, CSCS, un fiziolog de exerciții clinice certificate de bord la Centrul de performanță sportivă din NYU Langone.

Este ușor să greșești această senzație pentru ceva pozitiv, dar când vine vorba de a determina dacă antrenamentul tău este bun sau eficient, indicatorii mai buni includ capacitatea de a -și crește constant volumul (deci mai multe repetări și seturi), reduce -ți perioadele de odihnă fără Îți afectează forma și, probabil cel mai evident dintre toate, ridicând sarcini progresiv mai grele în timp, potrivit Milton.

oriunde te afli în călătoria ta de antrenament de forță, ar trebui să lucrezi cu o greutate care se simte Provocând să gestionați prin ridicarea finală a fiecărui set – cum ar fi extrem de dificil să terminați acel reprezentant cu o formă bună, spune Milton. (Dacă nu puteți executa exercițiul în mod corespunzător, totuși, acesta este un semn de care aveți nevoie pentru a reduce sarcina.) În mod similar, intensitatea ar trebui să se simtă provocatoare, dar nu ar trebui să vă simțiți ca și cum veți renunța Greutate pentru că ar trebui să vă oferiți o cantitate adecvată de odihnă între fiecare set, spune Milton. Și în sfârșit, volumul dvs. va fi determinat de ce tip de forță doriți să construiți.

Povești conexe Înainte de a ne oferi WAP, rapperul Megan Youre Stallion ne -a oferit Hot Girl Summer, o piesă din mai 2019, care în cele din urmă a devenit un hashtag viral menit să semnifice că este complet și neapologic în aliniere cu sinele tău autentic pe tot parcursul sezonului de vară. Acum, înainte de vara 2021, o variantă a frazei de captură a început să ridice abur: pe măsură ce oamenii continuă să fie vaccinați, ratele de cazuri de covid-19 scad în toată țara, iar statele încep constant restricții de relaxare, o fată împușcată vara marcată de dezvăluire Aparent iminent absent din viața în carantină este aparent iminent. Și eu, pentru unul, mă simt speriat și plin de anxietate – în mod special despre întâlnirea după blocare.

Prietenii care par să personifice spiritul exact al verii fetei împușcate sunt încântați de perspectiva unor baruri aglomerate, de întâlniri și de întoarcerea sexului casual-dar nimic din asta nu se simte complet sau neapologic în aliniere cu sinele meu autentic. Aveam 28 de ani și am intrat în pandemie, am 30 de ani și am părăsit -o, iar această atmosferă nu este ceea ce am așteptat.

De la începutul pandemiei, am făcut un Karmic Bargain că, dacă aș petrece acest timp lucrând la mine, aș profita de beneficiile unei reveniri post-a doua-istorie la romantism. Nu m -am angajat în zoom -ul, am urcat într -o relație turbo sau nu am făcut sex riscant de mască. În schimb, am petrecut în mod religios serile urmărind spectacolul târziu cu Stephen Colbert și de fiecare dată când Colbert a dat peste soția sa, cred că vreau asta – o dragoste pentru totdeauna plină de râsete, fidelitate și reverență nefondată.

Povești înrudite În lumea largă a pantofilor de ciclism, sunt multe de urmărit atunci când vine vorba de a găsi potrivirea potrivită pentru tine. Inclusiv, dar fără a se limita la: cât de mult sau cât de puțin arată ca pantofi de bowling (care: cu atât mai puțin cu atât mai bine); ce fel de pedale de clip-in ai; Dacă faceți cu bicicleta într -un studio sau în aer liber; Și dacă doriți să le puteți purta pe și în afara bicicletei. Dar IMO: Este o raritate să găsești o pereche care să arate solid anti-arbore, în timp ce este versatil pe toate celelalte puncte. Așadar, faptul că adidașii de ciclism Tiem Slipstream (130 USD) sunt atât confortabili de purtat, cât și elegant înseamnă că nu vreau niciodată să le scot.

Spre deosebire de o mulțime de încălțăminte de ciclism care se simt destul de înguste și au o curbură incomodă, adidașul de ciclism Tiem Slipstream se simte doar ca un pantof vechi obișnuit atunci când este pe piciorul tău și asta este o schimbare binevenită. Este frumos, deoarece, pe măsură ce tot mai multe clase sunt construite pentru a fi bootcamps cu cardio hibrid și de forță, acest pantof vă permite să mergeți și să ieșiți pe bicicletă, fără a fi nevoie să vă transformați într -o pereche diferită (chiar dacă instructorul trebuie să fie). Și în timp ce pantofii încă mai au fixare Velcro, se simte cu adevărat modern și în conformitate cu designul pantofului.

Cumpărați acum: Tiem Slipstream Cycling Sneaker

un lucru de remarcat despre Slipstreams este că vin cu clipuri SPD sau clip-in-uri cu două punți, care sunt diferite decât clipurile decât ceea ce vine standard pe bicicleta Peloton, care se numesc Clip-Ins Look Delta. Este o soluție ușoară, trebuie doar să schimbați pedalele de pe bicicletă pentru o opțiune ca acestea. Sunt un fan al clipurilor SPD, deoarece permit piciorului meu să aibă mai multă mișcare pe bicicletă și să mă facă să mă simt mai puțin ca și cum aș fi blocat pe loc. Și asta este ajutat de faptul că acești pantofi sunt ușori și aerisiți.

povești conexe Când sunteți blocat într -un loc dificil la locul de muncă – sunteți * acest lucru aproape de Burnout, vă întrebați dacă meseria dvs. este potrivită, cultura dvs. de birou ar putea folosi un upgrade serios – la care vă orientați? Mentorul tău, pe care are ani de experiență pe care te poți baza? Mama ta, care îți păstrează întotdeauna interesele în minte? Sau BFF -ul tău, care este de încredere pentru o discuție ucigașă? Puneți toate cele trei perspective într -un blender și veți avea un bun lucru bun, bine+coloana de consiliere a carierei Good.

Întrebare:

Oamenii vorbesc despre faptul că sunt arse tot timpul, dar de unde știu dacă l -am bătut? Și dacă știu că nu am făcut -o, aveți sfaturi despre cum să depășiți arderea? Mi -ar plăcea să știu ce obiceiuri și granițe le recomandați oamenilor pentru a se vindeca de la Burnout și pentru a vă asigura că este o parte permanentă a trecutului lor.

Call Now Button0966 338 098